Οι «αντιφάσεις» της Αγίας Γραφής: Πράξεις Αποστόλων κεφάλαια 9 και 22.

Φαινομενικά μπορούμε να «βρούμε» λάθη και αντιφάσεις μέσα στην Αγία Γραφή, όταν δέν έχουμε ουσιαστική σχέση με το Ιερό αυτό Βιβλίο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι ''αντιφάσεις'' της Αγίας Γραφής-Πράξεις Αποστόλων κεφ. 9 και 22 (3).

 

Βεβαίως κάτι τέτοιο δέν υφίσταται διότι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λάθη και αντιφάσεις μέσα στην Βίβλο. Είναι λυπηρό όμως να ακούς κάτι τέτοιο από θρησκευόμενους και πολύ λυπηρό να το ακούς από ιερείς “λειτουργούς” του Υψίστου.

 

Στην εκπομπή αυτή θα δούμε την «αντίφαση» που υπάρχει -καθώς λένε οι ανίδεοι παρερμηνευτές- στα κεφάλαια 9 και 22 των Πράξεων των Αποστόλων με το γνωστό όραμα του Σαύλου (του Αποστόλου Παύλου) στην έρημο τής Δαμασκού, όπου του φανερώθηκε ο Ιησούς λέγοντας του: Σαούλ, Σαούλ, γιατί με καταδιώκεις;

 

Στο κεφάλαιο 9 διαβάζουμε ότι οι στρατιώτες που συνόδευαν τον Σαύλο άκουσαν την ΦΩΝΗ, ενώ στο κεφάλαιο 22 για την ίδια περιγραφή διαβάζουμε πως οι στρατιώτες δέν άκουσαν την ΦΩΝΗ.

 

Πού οφείλεται αυτή η “αντίφαση”;;;

Η εξήγηση υπάρχει στο βίντεο με τον Γιώργο Οικονομίδη σε μιά παραγωγή τής διαδικτυακής www.BibleMedia.tv

ΓΝΩΡΙΣΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι ''αντιφάσεις'' της Αγίας Γραφής-Πράξεις Αποστόλων κεφ. 9 και 22 (5).

Σημ: Δυστυχώς στην εγγραφή της εκπομπής, με ζέστη και παράλληλα με τους προβολείς να αυξάνουν την θερμοκρασία, ο ιδρώτας στο πρόσωπο είναι εμφανής και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό διότι δέν δείχνει ωραίο για τον φακό. Στο δίλημμα όμως, ποιό άραγε είναι σπουδαιότερο για δημοσίευση ή μή, η ιδρωμένη εμφάνιση ή το μήνυμα που πρέπει να ακουστεί, αποφάσισα την δημοσίευση του βίντεο γνωρίζοντας ότι οι φίλοι και αδελφοί εν Κυρίω δέν δίνουν σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες.

 

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.BibleMedia.tv

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.