ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 80ά ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ [HD]

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ.

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 80ά ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ - 2 (9).

Φίλοι μας, αυτό που θα δείτε τώρα είναι μια εκδήλωση που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε,… «εσωτερικής κατανάλωσης».
Είναι ένα γεύμα που παρατίθεται κάθε τόσο στα μέλη της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης και όχι μόνο.

Θα μου πείτε τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει ένα απλό γεύμα ούτως ώστε να προβληθεί από το διαδικτυακό μας κανάλι.

Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, είναι ότι στο γεύμα αυτό υπάρχει και μια έκπληξη που γίνεται για έναν καλό φίλο, αδελφό εν Χριστώ, άξιο εργάτη του Ευαγγελίου, εκδότη και δημοσιογράφο, όπου και οι πολλοί τον γνωρίζουν από την Χριστιανική εφημερίδα «ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ» την οποίαν και εξέδιδε για μια τριακονταετία αποστέλλοντάς την δωρεάν στους ενδιαφερομένους, μα πάνω απ’ όλα, μιλάμε για έναν πιστό Χριστιανό όπου η ζωή του το δείχνει ως αλάτι της γής, ως λύχνος που φωτίζει τον περιβάλλοντα χώρο.

Μιλάμε για τον Γιώργο Κανταρτζή, ή όπως είναι περισσότερο γνωστός, ο Τζώρτζης.

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 80ά ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ - 2 (2).

Η εκκλησία θέλησε να τον τιμήσει για την προσφορά του στο έργο του Κυρίου, και βρήκε την ευκαιρία αυτή ακριβώς στην ημέρα των γενεθλίων του αδελφού μας. Την 1η Νοεμβρίου, όπου και κλείνει τα 80ά του χρόνια.

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 80ά ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ - 2 (6).

Ο αδελφός μας δεν γνώριζε για την ενέργεια αυτή, και όντως ήταν μια έκπληξη γι’ αυτόν.
Στο πλευρό του αδελφού μας, βρίσκεται πάντα η λατρευτή του σύζυγος κυρία Ερμιόνη, που όλα αυτά τά χρόνια υπηρετεί με στοργή και αγάπη…!
Και όλα αυτά, διότι «η φρόνιμος γυνή παρά Κυρίου δίδεται» [Παροιμίες, 19:14].

ΤΖΩΡΤΖΗΣ κα ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ

Τόνισα χαριτολογώντας, ότι η εκδήλωση αυτή είναι «εσωτερικής κατανάλωσης», δηλαδή έχει να κάνει με την εκκλησία της Κατερίνης. Για τον λόγο αυτό, το βίντεο μας θα το δούνε και όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο γεύμα, θα το δούνε Κατερινιώτες του εξωτερικού, βλέποντας και τα αγαπητά τους πρόσωπα στην οθόνη τους.

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 80ά ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ - 2 (7).

Θεώρησα όμως καλό να δημοσιεύσω το βίντεο που έγινε για την διαδικτυακή BibleMedia.tv για να δείτε και οι εκτός της εν λόγω εκκλησίας φίλοι μας, πώς η αγάπη και η ενότητα κυριαρχεί στην Ευαγγελική Κοινότητα της Κατερίνης, της οποίας αρχηγός και τελειωτής της πίστεως είναι, και πρέπει να είναι, ο Ιησούς Χριστός.

Το βίντεο μας διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά.
Η βιντεοσκόπηση έγινε από τον Γιώργο Οικονομίδη για την διαδικτυακή www.BibleMedia.tv

 


You may also like

Page 1 of 2
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.