«ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 28.09.2015. Η υπέροχη Δημιουργία του Θεού.

Θαυμασμό προκαλεί η υπέροχη Δημιουργία του Θεού.

«ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 28.09.2015 (14).

Παρ’ όλη την βαριά συννεφιά που επικρατούσε στην Βόρειο Ελλάδα, και κάποιες φορές δεν υπήρχε σχεδόν ορατότητα, σήμερα ξημερώματα 28 Σεπτεμβρίου 2015 πήρα, μετά από αναμονή έως το πρωΐ, μερικά πλάνα από το «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» με την κάμερα της διαδικτυακής www.BibleMedia.tv, όσο ήταν αυτό εφικτό.

«ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 28.09.2015.

Κάποιες φορές ούτε με γυμνό μάτι δεν έβλεπες το φαινόμενο λόγω βαθύτατης συννεφιάς, χρησιμοποιώντας όμως το Night Vision κατάφερα να καταγράψω μέρος της έκλειψης του «Ματωμένου Φεγγαριού».

 

Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης μας έστειλε αυτό το εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο με το χρώμα του αίματος εξ’ ου και η προσφώνηση «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ».

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε γύρω στις 1.10 π.μ. και ολοκληρώθηκε στις 6 παρά 10 π.μ. περίπου.

«ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 28.09.2015 (12).

Το ξεχωριστό αυτό φαινόμενο οφείλεται σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα την ίδια στιγμή.

Πρώτη είναι η σεληνιακή έκλειψη, δεύτερη είναι το «SuperMoon» δηλαδή η Υπερπανσέληνος που είναι 14% μεγαλύτερη σε μέγεθος από το σύνηθες στην παρατήρησή της από τη Γή, και τρίτον θα δούμε αυτό που είναι γνωστό ως «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» δηλαδή ένα φεγγάρι κόκκινο, «βαμμένο» ώς «αίμα».

Είναι η πρώτη φορά από το 1982 όπου βλέπουμε τις τρεις αυτές διαφορετικές εκδηλώσεις να συμβαίνουν, και δεν θα τις ξαναδούμε μέχρι το έτος 2033.

«ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 28.09.2015 (11).

Για το φαινόμενο αυτό δεν παύουν οι φήμες περί του τέλους του κόσμου να οργιάζουν.

 

Βασιζόμενοι σε προφητείες της Βίβλου, κάποιοι ερμηνευτές της Γραφής καθώς και ποιμένες εκκλησιών, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το επερχόμενο τέλος. Εδάφια που επικαλούνται είναι και τά εξής:

«ο ήλιος θέλει μεταστραφή εις σκότος και η σελήνη εις αίμα, πριν έλθη η ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και επιφανής. Και πας όστις αν επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου, θέλει σωθή» [Προφήτης Ιωήλ, 2:31 από την Παλαιά Διαθήκη, και στην Καινή Διαθήκη Πράξεις Αποστόλων, κεφάλαιο 2’ εδάφια 20-21].

«ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 28.09.2015 (2).Εδάφια

Η επομένη όμως ημέρα απέδειξε και πάλι το αβάσιμο των ισχυρισμών αυτών των… «προφητών».

 

Στην κάμερα ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης

Και στην παραγωγή η διαδικτυακή

www.BibleMedia.tv
***************

Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/BibleMedia.tv

Βρείτε μας και στο Twitter: https://twitter.com/BibleMediaTv

 

42 views

You may also like

Page 1 of 6
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.