«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ», ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

 

Το ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ., δόθηκε στο Σχολικό Κτήριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, οδός Νικομηδείας 38, διάλεξη από τον Δρα Δημήτριο Χρηστίδη, ομότιμο Καθηγητή της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. με θέμα: «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ».

 

Στην ομολογουμένως σπουδαία διάλεξη έγινε αναφορά στο Κοράνιο όπου αναφέρεται ο Ιησούς ώς ένας προφήτης τού Θεού καθώς και ο σεβασμός που τού αποδίδουν οι μουσουλμάνοι μετά τον προφήτη τους Μωάμεθ.

Έμφαση δόθηκε στις διαφορές τής Χριστιανικής Βίβλου και του Κορανίου ενώ πολλές αναφορές τής Βίβλου στην Παλαιά και Καινή Διαθήκη περιγράφονται και στο Κοράνι με κάποια μικρή απόκλιση των γεγονότων.

Η καταγραφή τής διάλεξης με την κάμερα μας, σκοπό έχει να ενημερώσει τούς φίλους τηλεθεατές μας για τυχόν κάποιες άγνωστες πτυχές ή και διαστρεβλώσεις τού Κορανίου με την Βίβλο. Αξίζει να την παρακολουθήσετε.

 

Στην βιντεοσκόπηση και στο Μοντάζ

ο Γιώργος Οικονομίδης.

 

www.BibleMedia.tv


You may also like

Page 1 of 2
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.