Τα Ιμαλάϊα σε ένα HD βίντεο από τα 20.000 πόδια.

Η εμπειρία των εναέριων κινηματογραφικών εμπειρογνωμόνων τού Teton Gravity Research κυκλοφόρησε το πρώτο Ultra HD βίντεο των Ιμαλαΐων πού τραβήχτηκε πάνω από τα 20.000 πόδια, με το σύστημα GSS C520, το πιο εξελιγμένο γυροσκόπιο-σταθεροποιημένο σύστημα κάμερας στον κόσμο.

MOUNT EVEREST

Γυρισμένο από ένα ελικόπτερο με ένα πλήρωμα που πετούν από το Κατμαντού σε 4.600 πόδια έως 24.000 πόδια, μας χαρίζουν με το βίντεο τους μια φαντασμαγορική εικόνα των Ιμαλαΐων σε όσους από εμάς δεν έχουμε την χαρά να αναρριχηθούμε στις κορυφές του. Το πλήρωμα για να αντέξει στο μεγάλο αυτό υψόμετρο, μέχρι τις κορυφές του βουνού, χρειάστηκε να πάρει συμπληρωματικό οξυγόνο.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο σταθερά, ευκρινή καί καθαρά εναέρια πλάνα από αυτά τα βουνά που κυκλοφόρησαν ποτέ, τα οποία περιλαμβάνουν το Mt. Έβερεστ, το Ama Dablam, και το Lhotse.

Καλή… απόδραση!

www.BibleMedia.tv

13 views

You may also like

Page 1 of 6
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.