«Που να υπάγω από του πνεύματός σου;» Ψαλμοί, 139’ 7.

Αυτά τα λόγια έλεγε ο βασιλιάς Δαβίδ στον Θεό την ώρα της προσευχής του. Ισχύουν άραγε; Έχει την δύναμη ο Θεός να «παρακολουθεί» το κάθε ένα δημιούργημά Του;

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Ας δούμε όμως εάν το δημιούργημά Του μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, και μετά δεν θα χρειαστεί να αναλύσουμε την απορία μας για τον Θεό.

Έχουμε ακούσει φαντάζομαι για το σύστημα Argus που χρησιμοποιεί την υψηλότερης ανάλυσης κάμερα του κόσμου με 1,8 δις pixels!!!

Ο κατασκευαστής;;; Έλληνας παρακαλώ και ακούει στο όνομα Γιάννης Αντωνιάδης.

Το σύστημα του αυτό μπορεί να παρακολουθήσει οτι,δήποτε κινείται από ύψος 5,5 χιλιομέτρων με έναν αισθητήρα ονόματι ARGUS! Αυτός παρακολουθεί σχεδόν τά πάντα που αφορά το ανθρώπινο –και όχι μόνον- είδος.

Το ARGUS καταγράφει απ’ ευθείας κάθε μας κίνηση και έχει την δυνατότητα να την αποθηκεύει σε ένα εκατομμύριο terabytes (τρελαίνεται όποιος γνωρίζει την δυνατότητα αυτή) ημερησίως. Αυτό ισοδυναμεί με 5.000 ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας!!!

Παρακολουθώντας το βίντεο θα διαπιστώσατε πιστεύω την δυνατότητα του ανθρώπου (του δημιουργήματος) να παρακολουθεί σχεδόν τά πάντα.

Χρειάζεται μήπως ανάλυση για το εάν δύναται να «παρακολουθεί» τά καθημερινά μας βήματα (πράξεις, σκέψεις, λόγια κ.λπ) ο Θεός;;;

«Ψαλμός του Δαβίδ» κεφάλαιο 137, εδάφια 1 έως 7.

  1. Κύριε, εδοκίμασάς με και με εγνώρισας.
  2. Συ γνωρίζεις το κάθισμά μου και την έγερσίν μου, νοείς τους λογισμούς μου από μακρόθεν.
  3. Εξερευνάς το περιπάτημά μου και το πλαγίασμά μου και πάσας τας οδούς μου γνωρίζεις.
  4. Διότι και πριν έλθη ο λόγος εις την γλώσσαν μου, ιδού, Κύριε, γνωρίζεις το παν.
  5. Με περικυκλόνεις όπισθεν και έμπροσθεν, και έθεσας επ’ εμέ την χείρα σου.
  6. Η γνώσις αύτη είναι υπερθαύμαστος εις εμέ, είναι υψηλή, δεν δύναμαι να φθάσω εις αυτήν.
  7. Που να υπάγω από του πνεύματός σου; και από του προσώπου σου που να φύγω;

www.BibleMedia.tv

 


You may also like

Page 1 of 9
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.