«Εθισμοί και εξαρτήσεις στη σύγχρονη κοινωνία» και η αντιμετώπιση τους.

 

Εκδήλωση για την μάστιγα των ημερών μας, που είναι οι εθισμοί και οι εξαρτήσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με ναρκωτικές ουσίες αλλά και με το διαδίκτυο, την πορνογραφία και ένα σωρό άλλα πράγματα, έγινε την Κυριακή 7 Απριλίου στο Σχολικό Κτήριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, στην οδό Νικομηδείας 38.

 

 

Την εκδήλωση την διοργάνωσε η διακονία του «Κεραμέα-Φιλήμονα» με κύριο θέμα «Εθισμοί και εξαρτήσεις στη σύγχρονη κοινωνία» και η αντιμετώπιση τους.

 

 

Την εκδήλωση την συντόνισε η κα. Σοφία Πορτινού, Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και Επιστημονική Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ-Αιγινήτειο Νοσοκομείο, καθώς και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 

 

 

Οι ομιλητές και τα θέματα τους:

 

Γιώργος Μπράουν, Κλινικός Ψυχολόγος, Επιστημονικός Δ/ντής «Φιλήμων»: Εθισμός/εξάρτηση: Ορισμός, στάδια, αιτιολογικοί και παράγοντες διαιώνισης, είδη εξαρτήσεων, θεραπεία.

 

 

Μιχάλης Μυλωνάς, Ειδικός Θεραπευτής, Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης, που εργάζεται στο Κρατικό Ανοιχτό Πρόγραμμα Απεξάρτησης «ΑΡΓΩ»: Εθισμός/εξάρτηση: Προφίλ του εθισμένου σήμερα.

 

 

Κώστας Χατζόπουλος, Εθισμός/εξάρτηση: Λειτουργικά εξαρτημένοι. Η παγίδα.

 

 

Κώστας Τριανταφυλλίδης, υπεύθυνος «Κεραμέα»: Εθισμός/εξάρτηση: Η σταδιακή παρείσφρηση στους χώρους της Εκκλησίας. Αντιμετώπιση.

 

 

Χορηγός επικοινωνίας: www.BibleMedia.tv

 

 

Βιβλικές Διαδικτυακές Παραγωγές από την “Bible Media” [ www.biblemedia.tv ]

 


You may also like

Page 1 of 3
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.