«… παν δένδρον καλόν κάμνει καλούς καρπούς» [Ματθ. 7:17]

Τι θα γίνει εάν χάσετε το πορτοφόλι σας στην Ν. Κορέα;

Ένας νεαρός τουρίστας, έχει ακούσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένα έγκλημα στην Κορέα, αλλά ήθελε να το διαπιστώσει ο ίδιος.

Τι θα γίνει εάν χάσετε το πορτοφόλι σας στην Ν. Κορέα;

Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα και να «χάσει» το πορτοφόλι του για να ιδεί πόσο ειλικρινείς είναι οι Κορεάτες.

Ήθελε να διαπιστώσει εάν θα του έδιναν το πορτοφόλι πίσω, ή θα το έβαζαν στα πόδια με αυτό; Το αποτέλεσμα του πειράματος φάνηκε να αρκετά νωρίς, διότι όλοι του έδωσαν το πορτοφόλι πίσω και δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο να το κρατήσει για τον εαυτό του.

«Μπορεί να υπάρχουν πολλές διαφορετικές καταστάσεις κατά τις οποίες το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει, αλλά αυτό είναι απλά μια δοκιμή που έκανε για πλάκα, έτσι αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι Κορεάτες ενεργούν πάντοτε το ίδιο σε όλες τις δεδομένες συνθήκες», σχολιάζει ο νεαρός.

Αυτή η ειλικρίνεια πάντως και η καλοσύνη που διακρίνει τον λαό αυτόν, είναι, ή μάλλον θα πρέπει να είναι γνώρισμα χαρακτηριστικό σε ανθρώπους που επικαλούνται τον Θεό στην ζωή τους, και υποστηρίζουν ότι είναι παιδιά Του.

Απολαύστε το βίντεο.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.BibleMedia.tv

9 views

You may also like

Page 1 of 6
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.